| Tarieven en informatie Tarieven en informatie

Informatie

Het lidmaatschap van Bewust Zaanstreek wordt ondersteund door het internet platform, waarvan je als lid gebruik kunt maken. Alle hieronder genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Tarieven Rubriek Abonnementen

De abonnementen en tarieven voor de rubrieken zijn per jaar.

Omschrijving Tarief*
Eénmalige inschrijf-/administratiekosten € 15,00
[LET OP: Als één van onze eerste 50 Ambassadeurs betaal je geen inschrijf-/administratiekosten]
Basis lidmaatschap + één rubriekvermelding € 60,00
[LET OP: Als één van onze eerste 50 Ambassadeurs ontvang je 25% korting op het eerste jaar basislidmaatschap] Je krijgt een eigen pagina met foto en een link naar je eigen website plus een vermelding in het deelnemersoverzicht onder één rubriek en drie agenda plaatsingen. Je wordt opgenomen in de Facebookgroep en er is veel gelegenheid tot extra promotie door deel te nemen aan markten, acties enz of deze samen met Bewust Zaanstreek te organiseren.
Extra rubriekvermelding € 15,00
Je kunt je vermelding in meerdere rubrieken opnemen, zodat je nog beter gevonden kunt worden. Per tweede of derde extra vermelding onder een andere rubriek betaal je een extra tarief. In totaal kun je in maximaal 3 rubrieken opgenomen worden.
Aanmaken profiel € 15,00
Laten aanmaken van je profiel op de website
Administratiekosten herinnering factuur € 15,00
Administratiekosten herinneren van betaling factuur

Tarieven Agenda

Omschrijving Tarief*
Agenda plaatsingen [5 items] € 25,00
Je saldo voor het plaatsen van activiteiten in de agenda wordt opgeladen met 5 items. Iedere activiteit verschijnt op de agenda in de website, in de nieuwsbrief van Bewust Zaanstreek en in de landelijke agenda van Bewust Nederland.
Agenda plaatsingen [10 items] € 45,00
Je saldo voor het plaatsen van activiteiten in de agenda wordt opgeladen met 10 items. Iedere activiteit verschijnt op de agenda in de website, in de nieuwsbrief van Bewust Zaanstreek en in de landelijke agenda van Bewust Nederland.

Tarieven Advertentie Banners (rechterkolom)

Omschrijving Tarief*
Advertentiebanner 610 x 145 px abonnement per € 30,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 145 px. De plaatsingsduur is 3 maanden.
Advertentiebanner 610 x 290 px abonnement per € 40,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 290 px. De plaatsingsduur is 3 maanden.
Advertentiebanner 610 x 610 px abonnement per € 50,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 610 px. De plaatsingsduur is 3 maanden.
Advertentiebanner 610 x 145 px abonnement per jaar € 90,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 145 px. De plaatsingsduur is 12 maanden.
Advertentiebanner 610 x 290 px abonnement per jaar € 110,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 290 px. De plaatsingsduur is 12 maanden.
Advertentiebanner 610 x 610 px abonnement per jaar € 130,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 610 px. De plaatsingsduur is 12 maanden.

* Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

 

Hiervoor ontvang je veel meer dan alleen maar vermelding op onze website. Je wordt opgenomen in onze besloten Facebookgroep, je kunt je aanmelden voor een van onze intervisiegroepen en er is veel mogelijkheid tot extra promotie van je bedrijf door deel te nemen aan markten en acties.

 

Verlenging en opzegging

  • Een maand voor de verlengdatum van je abonnement ontvang je een mail waarin je verlenging wordt aangekondigd.
  • De opzegtermijn bedraagt 2 weken. Opzeggen van je abonnement kan bij voorkeur in het login gedeelte of via info AT bewustzaanstreek DOT nl.
  • Bij opzegging of wijziging gedurende de abonnementsperiode wordt reeds gefactureerd en betaald lidmaatschap niet teruggestort.
  • Je ontvangt eenmaal per jaar een factuur voor de verlenging van je abonnement.
  • Wijziging van je abonnement is altijd mogelijk. Je kunt een verzoek tot wijziging van je abonnement doorgeven via info AT bewustzaanstreek DOT nl.

Wil je lid worden? Schrijf je in! →

Meer informatie? Neem contact op →


Voorbeeld banner afmetingen