| Bewust Zaanstreek Bewust Zaanstreek

Over ons

Voor een gezond, duurzaam en plezierig leven

Bewust Zaanstreek is een levendig netwerk, een platform ter bevordering van bewustwording in de Zaanstreek. De gemeenschappelijke factor binnen het netwerk is dat alle aanbieders als professionals mensen helpen om bewust, duurzaam, gezond en gelukkig (samen) te leven. Wij willen dat onze bewuste diensten en producten zichtbaar en vindbaar zijn voor de inwoners van de Zaanstreek.

Bewust Zaanstreek is een platform waarin mensen en mogelijkheden zichtbaar worden en waar samenwerking ontstaat en inspiratie stroomt. Het motto is: om inspiratie te verbinden, elk vanuit eigen bezieling.

 

Ben jij iemand die graag aan je bewustwording werkt?

Ben je op zoek naar yogalessen, een inspirerende workshop of lezing, creatieve en duurzame producten of biologische catering? Kijk bij het aanbod van onze professionals en maak jouw keuze. En schrijf je in voor het ontvangen van de gratis nieuwsbrief met informatie, tips en agenda.

 

Ben jij aanbieder van diensten of producten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, welzijn of duurzaamheid?

Ben jij een bewuste ondernemer in de Zaanstreek? Wil je graag deel uitmaken van een professioneel netwerk, je zichtbaarheid vergroten èn goed gevonden worden? Lees dan hier verder hoe je lid kunt worden.

Kom makkelijk in contact, inspireer elkaar en help elkaar vooruit. Draag bij aan mooie, leuke en hartverwarmende initiatieven met gedreven ondernemers van Bewust Zaanstreek. Help mee om de beweging naar een bewuster, duurzamer en gezonder leven te versnellen.​​

Lees hier verder hoe je lid kunt worden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een mail aan Bewust Zaanstreek.