| Coördinator/Inspirator Coördinator/Inspirator

Coördinator en Inspirator

Mijn naam is Sabrina Sprenger [1979]. Ik ben geboren in Amsterdam en woon sinds 2009 in Krommenie. Ik ben moeder van drie prachtige kinderen Nyana [15], Dyce [14] en Cayce [8]. Ik ben Louise Hay Practitioner, van waaruit ik ook mensen begeleid. Ook geef ik workshops in het gebruik van essentiële oliën en ben ik op 2 maart 2020 gestart met Bewust Zaanstreek.

"We maken allemaal deel uit van een harmonieus geheel"

De meeste mensen herkennen het wel, dat je ergens in je leven vastloopt. Dat je niet weet welke kant je uit wilt of moet gaan. Die periode heb ik ook heel duidelijk gehad. Ik wist het niet meer, ik was op, op zowel emotioneel als fysiek vlak. Iedereen bleef maar aan mij vragen en ik leverde altijd, omdat ik mij verantwoordelijk voelde en omdat ik geen nee kon zeggen. Uiteindelijk belandde ik in een burn-out. Het bekende punt waarop je het inzicht krijgt dat het zo niet langer gaat en dat je veranderingen in je leven wilt gaan doorvoeren om dit nóóit meer te hoeven mee maken. 

Essentiële oliën hebben mij geholpen om mij meer te kunnen ontspannen en weer normaal een nacht door te kunnen slapen, waardoor ik mij ook weer beter kon focussen en concentreren. Maar ik wist ook dat dit niet het enige was wat ik nodig had om er bovenop te komen en een betere versie van mijzelf te zijn. Ik ben mij gaan verdiepen in de Science of Mind. Ik kom uit een spiritueel gezin en het was mij niet vreemd, maar ik had mij er nog nooit heel erg in verdiept. In deze 3-daagse ben ik tot inzicht gekomen dat ik door bepaalde gedachten 'onderuit' was gegaan. Een 'ohhhh'-moment. Een start van loslaten, van ont-moeten, van vrij zijn en mij weer verbonden voelen met het Universum. 

Ik was hier zo enthousiast over dat ik ook de opleiding tot Louise Hay Practitioner ben gaan volgen. Met haar filosofie in mijn zak bewandel ik een ander pad en misschien is het wel hetzelfde pad, maar het ziet er in ieder geval een stuk mooier uit dan voorheen. Ik kijk nu anders tegen de dingen aan. Zoals dr. Wayne Dyer ooit heeft gezegd: ""If you change the way you look at things, the things you look at change."  

Tijdens mijn opleiding kwam ik steeds vaker het Bewust Netwerk tegen. Mijn studiegenootje is aangesloten bij Bewust Bollenstreek en vertelde mij hoe waardevol zij dat vond. En iedere keer keek ik op de site van het Bewust Netwerk of er inmiddels al iemand was die Bewust Zaandam/Zaanstreek had opgezet. Toen ik de laatste keer weer keek, ben ik bij mezelf te rade gegaan: "Stel dat ik het nu eens ga opzetten". Van een vraag werd het een verlangen. Een verlangen om Bewust Zaanstreek op te gaan zetten en handen en voeten te geven. Een verlangen om bewuste professionals, ondernemers, en maatschappelijke organisaties in de Zaanstreek te verbinden. Een verlangen om aan een netwerk te bouwen waar men zich richt op bewustzijn, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid, spiritualiteit, enz. Juist nu is het een tijd om te verbinden en vanuit het uitgangspunt waar ik in geloof te bouwen, want we maken allemaal deel uit van een harmonieus geheel.

Samen wil ik met jou werken aan een bewustere samenleving, waarin het prettig leven is. Bewuster van wie we werkelijk zijn, bewuster van ons lichaam, bewuster van hoe we omgaan met elkaar en met het milieu en hoe we onze kinderen opvoeden en bijstaan. Bewuster van de energetische voetstappen die we achterlaten. Een 'Bewuster Zaanstreek!

Doe je mee?

Wil jij weten wat de professionals voor jou als bezoeker kunnen betekenen?

Abonneer je dan op de nieuwsbrief en ontvang de agenda met daarin alle activiteiten van de professionals van Bewust Zaanstreek. Je ontvangt dan tevens interessante informatie over persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid in je inbox. 

Ben jij aanbieder van diensten of producten op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid, welzijn of duurzaamheid? 

Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij Bewust Zaanstreek! Voor de leden van Bewust Zaanstreek organiseer ik regelmatig netwerkbijeenkomsten. Dit blijkt een goede gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Vanuit deze verbinding groeien we samen in bewustzijn.

Lees meer over Bewust Zaanstreek of lees meer over hoe je lid kunt worden.