| Over Bewust Zaanstreek Over Bewust Zaanstreek

Samen op weg naar gezond, duurzaam en fijn (samen)leven in de Zaanstreek! 

Bijna alles wat er gebeurt in de Zaanstreek, op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid, gezondheid en welzijn, is straks eenvoudig te vinden op één website! Met het aanbod van professionals/winkeliers en organisaties en een handig agendaoverzicht van (bijna) alles wat er te doen is in de prachtige Zaanstreek.

Met Bewust Zaanstreek zijn straks naar schatting tussen de 250 - 400 bewuste ondernemers uit de Zaanstreek verbonden in één netwerk. Samen staan zij voor heel veel mooie en waardevolle initiatieven, waardoor de beweging naar bewuster leven in een stroomversnelling kan komen.

Voor een gezond, duurzaam en plezierig leven voor en door Zaankanters

Ondernemers uit de Zaanstreek die zich als professional inzetten voor de thema's persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, welzijn en duurzaamheid. Ondernemers die eenvoudig te vinden zijn op één website en het grote publiek willen bereiken. Dat is het netwerk Bewust Zaanstreek!

Ben jij een bewuste ondernemer in de Zaanstreek? Wil je graag deel uitmaken van een professioneel netwerk, je zichtbaarheid vergroten èn goed gevonden worden?​​ Lees dan hier verder hoe je lid kunt worden.

De Zaanstreek

Bewust Zaanstreek beweegt zich voornamelijk in de steden/dorpen: Assendelft, Jisp, Koog aan de Zaan, Markenbinnen, Oostknollendam, Oostzaan, Westknollendam, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Wijdewormer, Zaandam en Zaandijk.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Sabrina Sprenger van Bewust Zaanstreek en zal er z.s.m. contact met je worden opgenomen.

Bewust Zaanstreek is onderdeel van Bewust Netwerk.

Lees meer over Bewust Nederland.